Tentje huren in Spanje op Kampeerplaats die kindvriendelijk is camping. Dit is echt de leukste.

Wij wilden tentslapen met de familie, maar wilden geen tunneltent inkopen. Dus ben ik met mijn vrouw achter de PC gekropen om eens rond te gaan kijken op internet wat er allemaal beschikbaar was op dit gebied.

Tent huren Spanje

Een safaritent vinden was ons doel omdat we niet het inzicht hadden dat we dit ieder jaar zouden gaan doen en dat we dan direct een dure tunneltent moesten aanschaffen die we mogelijkerwijs daarna nooit meer zouden benutten.

Het zou fijn zijn om ook gelijk een kompleet ingerichte tent te hebben, want de waarheid is dat wij geen ras kampeerders zijn maar gewoon een familie die dit ook eens wil doen. Elk jaar duiken we met de familie in een vakantiepark en laten ons dan een paar weken verwennen. Maar dit jaar wilden we een kampeervakantie met een volledig ingerichte tent. Want zeg nu zelf: een beetje gemak op je vakantietrip is toch wel aangenaam. Je werkt het gehele jaar hard met zijn allen, dus we behoren niet af te zien tijdens onze kampeervakantie. Een echte vakantietent die bestemd is voor een gezinsvakantie om te gaan genieten van rust, natuur, bos en zandstrand. Want dat is wat we wilden.


We hadden het voornemen om dit ook in Spanje te gaan doen en vonden informatie over de weelde van licht reizen maar toch het gevoel van kamperen op deze internetpagina. Ze beschikken beschikt over prachtige safaritenten en handige tunneltenten. Deze worden verhuurd op camping Costa Brava. We werden direct enthousiast toen we dit zagen en het was ook mogelijk om bijzettenten te krijgen, want we wisten nog niet precies wie van de familie mee zou gaan. Dus toch praktisch om te weten dat we op deze methode toch nog een beetje luxe konden hebben, maar toch ook lekker buiten in de natuur leven.
Costa Brava ligt in Catalonie en is een van de meest geliefde vakantieplekken in Spanje. Het is (meer info) een fijne streek om met je familie door te brengen. Costa Brava betekent ruige, wilde kust. Het ruige, soms onherbergzame karakter van de kust met zijn vele onregelmatige rotsen heeft een enorme aantrekkingskracht. Onze jongens zijn helemaal bezeten van snorkelen en de oudste wil zelfs duiklessen gaan volgen. Nu het water is er vaak buitengewoon helder wat de streek bij uitstek geschikt maakt voor duikers. Dus bij hebben besloten om onze tent te gaan huren voor een heerlijke kampeervakantie in Spanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *